Nieuwe koelhal HSF Nieuwe koelhal HSF wordt prefab betoncasco van Mombarg

Nieuwe koelhal HSF Eind vorig jaar kregen wij van WAM&Van Duren de opdracht voor het leveren van prefab betonelementen t.b.v. de bouw van een nieuwe geconditioneerde op- en overslaghal voor HSF Winterswijk. De uitbreiding van 32*60*15 mtr. (b*l*h) wordt opgebouwd uit een prefab betoncasco met een TT-plaat en breedplaat als verdiepingsvloeren en een stalen dakconstructie geplaatst op een paal-/betonfundatie en een in het werk gestorte begane grondvloer. De buitenschil van het gebouw wordt voorzien van geïsoleerde sandwichpanelen en 10 stuks laad-/losdocs.De nieuwbouw zal duurzaam plaatsvinden volgens de Breeam-NL richtlijnen (Breeam is een keurmerk voor duurzame vastgoedobjecten), waarbij gestreefd wordt om de hoogste duurzaamheidsprestatie “Outstanding”  te behalen.
In het gebouw zullen door HSF naast (geautomatiseerde) crossdocking van hangend vlees ook orderpick- en VAL- activiteiten (wegen/labelen/ompakken) plaatsvinden. Hiervoor zal in de hal hangbanensysteem en palletstellingen aangebracht worden. Omdat in het gebouw gewerkt gaat worden met consumptievlees dient het gebouw ook nog te voldoen aan de gestelde eisen m.b.t. de HACCP en vanuit de europese wetgeving van voedselveiligheid.
In het kader van het duurzaam bouwen heeft WAM&VanDuren zich laten certificeren voor ISO 14001 en heeft de certificatie hiervoor ook behaald. ISO 14001 is de internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem. Het milieumanagementsysteem wordt gebruikt om een bij de organisatie passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen. Hiervoor leg je binnen het bedrijf jaarlijks een aantal te behalen doelstellingen m.b.t. het verbetering van het milieu vast.

Foto's

‹ Terug

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven