Referenties

CPO Amstelkwartier, Amsterdam 

CPO Amstelkwartier, Amsterdam

In Amsterdam gaat Mercuur Bouw aan de slag om deze Energie Neutrale Urban Villa met 6 appartementen te bouwen in het Amstelkwartier. Het ontwerp is van BuroDV

Lees verder ›

Lasonder Driehoek, Enschede 

In het binnenstedelijk gebied van Enschede ontwikkelt en bouwt Goossen te Pas 21 huurappartementen voor Stichting Jongeren Huisvesting Twente, 7 huurappartementen en 9 koopwoningen. De driehoeklocatie wordt optimaal benut door het ontwerp. De geveluitstraling benadrukt zowel individualiteit als samenhang tussen de verschillende bouwblokken.

Lees verder ›

Nieuwbouw Leonardo College Leiden 

Nieuwbouw Leonardo College Leiden

In Leiden bouwt Lithos het nieuwe Leonardo College. Het Leonardo College is een school in beweging. In alle opzichten. Vanuit de overtuiging dat leerlingen die graag bewegen, met plezier naar school gaan, komt de nieuwbouw tot stand. Want wie beweegt, heeft meer energie, een beter humeur en presteert beter.
Lithos plaatste deze 3D vogelvucht.

Lees verder ›

Zeeburgereiland blok22B 

Zeeburgereiland blok22B

Aan de centrale sportvelden van Zeeburgereiland in Amsterdam bouwt HSB Bouw in opdracht van de Alliantie Ontwikkeling Blok 22B, een woongebouw met huisartsenpraktijk in de plint. In een compact blok liggen 56 woningen met ontsluiting aan een binnenhof. De dubbelhoge entree aan het centrale sportveld geeft met brede trap toegang tot het binnenhof.

Lees verder ›

Zone college Doetinchem 

Zone college Doetinchem

In Doetinchem heeft Binx Smartility onlangs de nieuwbouw van het Zone College opgeleverd. Een nieuwbouwproject waarbij de bestaande locatie gefaseerd vervangen zal worden door deze school inclusief terreininrichting, bijgebouwen en gymzaal. De bijgebouwen bestaan uit een kas, kapschuur en een dierenverblijf.

Lees verder ›

LocHal Tilburg 

LocHal Tilburg

In opdracht van Gemeente Tilburg heeft Binx Smartility samen met hun co-makers deze oude locomotiefwerkplaats getransformeerd tot een publieke stadshal. De bestaande constructie en de nieuwe architectuur vormen samen het decor voor een vernieuwend bibliotheekconcept: een huiskamer voor de stad waar kennis wordt opgehaald en geproduceerd. Dit project heeft meerdere nominaties en prijzen ontvangen, waaronder zelfs de prestigieuze titel World Building of the Year

Lees verder ›

Erfgooiers College Huizen 

Erfgooiers College Huizen

In Huizen bouwt Lithos Bouw en Ontwikkeling een nieuw schoolgebouw voor de leerlingen en toekomstige leerlingen van het Erfgooiers College. Het ontwerp is van ZEEP architects and urban designers. Een transparant, energieneutraal schoolgebouw dat ook nog eens toekomstbestendig is.

Het schoolgebouw zal zowel ruimtelijk als technisch flexibel genoeg zijn om toekomstige vernieuwingen in het onderwijs binnenin het gebouw mogelijk te maken. Het gebouw wordt ca 6.600 m2 groot en vier lagen hoog. Hier kunnen ruim 1050 leerlingen worden gehuisvest.

Lees verder ›

De Vijverhof Den Haag 

De Vijverhof Den Haag

In Den Haag is Ten Brinke Bouw in opdracht van Altera Vastgoed N.V. gestart met de bouw van De Vijverhof fase II, bestaande uit Entreegebouw (blok 2) en Poortgebouw (blok 3). Het geheel is onderdeel van het transformatieproject Vijverhof in de wijk Laakhaven-Hollands Spoor.

Lees verder ›

Gerbrandystraat 20 Utrecht 

Gerbrandystraat 20 Utrecht

Op de plek van het voormalige belastingkantoor aan de Gerbrandystraat in Utrecht komt een nieuwe kleine woonwijk met 487 huurappartementen. TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep uit Enschede ontwikkelt dit project. De bouw van het project is een samenwerking tussen Koopmans en Bouwbedrijf Wessels Rijssen.

Lees verder ›

Varne Buiten Heiloo 

Varne Buiten Heiloo

Lokhorst en BPD ontwikkelen en realiseren 30 luxe appartementen verdeeld over twee gebouwen in een mooie groene omgeving.
De appartementen zijn voorzien van alle denkbare comfort en beschikken over zeer riante balkons.
Elk appartement heeft één of twee parkeerplaatsen tot zijn beschikking in de afgesloten parkeerkelder.
De architectuur kenmerkt zich door een elegante golvende en luxe uitstraling met oog voor detail.

Lees verder ›

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven