Referenties

Loods 5 Duiven 

Loods 5 Duiven

Op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf in Duiven realiseert Aan de Stegge Twello een nieuwe vestiging voor woonwinkel Loods 5. De nieuwbouw bestaat uit een woonwinkel van twee verdiepingen van in totaal 19.500 m² met daaronder op maaiveld ruimte voor ca. 500 parkeerplaatsen. De woonwinkel is straks direct zichtbaar vanaf de snelweg A12. Het betreft de vijfde locatie voor woonwinkel Loods 5.

Lees verder ›

Duineveld Fase 2 Noordwijk 

Duineveld Fase 2 Noordwijk

In Noordwijk bouwt Heijmans aan Duineveld Fase 2, dit omvat 23 hoogwaardige appartementen in de kleinschalige appartementengebouwen Zeehuys en Duinhuys. 
Het appartementencomplex ‘Zeehuys’ kenmerkt zich door een zeer strakke afwerking en een hoge kwaliteit. De appartementen zijn luxe uitgevoerd, hebben een fijne indeling en fijn uitzicht.
Neem bijvoorbeeld type H: Met een oppervlakte van 220 m2 en een buitenruimte van 19 m2 is dit een ideale plek om gezellig te borrelen of lekker een boek te lezen. 
"Duinhuys" bestaat ondermeer uit appartementstype E: Groots wonen in een luxe en fijn afgewerkte woning van 150 m2 voorzien van alle gemakken. Vanaf uw riante balkon kunt u genieten van het uitzicht. 
De appartementen hebben een allemaal ook nog een ruime berging en twee parkeerplaatsen.

Lees verder ›

Nieuwbouw Beele Aalten 

Nieuwbouw Beele Aalten

In Aalten realiseert Klomps Bouwbedrijf voor Beele Engineering B.V.  CAMPUS SEALING VALLEY, een hoogwaardig modern bedrijfspand met ontwikkelruimten voor de afdeling Resource en Development (R&D). De gezamenlijke gebruiksoppervlakte is circa 3350m2.

Lees verder ›

Koningsoord - Berkel Enschot 

Koningsoord - Berkel Enschot

In de tuinen van de voormalige abdij van Berkel Enschot, ten westen van het klooster, verrijst Koningsoord: het nieuwe dorpshart. Heijmans bouwt een compleet nieuw en ruimer winkelcentrum, dat in grote mate wordt gevuld door de ondernemers van het huidige winkelcentrum en ook ruimte biedt aan nieuwe ondernemers. Rondom en boven de winkels is volop ruimte voor wonen; er komen 2 appartementengebouwen met grote en kleine koop-appartementen.
Mombarg levert in opdracht van Heijmans de volgende prefab elementen:

 • Balkons
 • Bordessen
 • Trappen
 • Galerijen

Lees verder ›

Cruquius - Amsterdam, Oostelijk havengebied 

Cruquius - Amsterdam, Oostelijk havengebied

Cruquius is het laatste onontgonnen eiland in het Oostelijk havengebied van Amsterdam. Amvest, de grootste eigenaar in het Cruquiusgebied, herontwikkelt het verouderde bedrijventerrein tot een levendig multifunctioneel stedelijk gebied aan het water met veel groen.  

Binnenbocht

In de Binnenbocht realiseert TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep als bouwteampartner in opdracht van Amvest drie gebouwen: een licht, modern ‘terrassengebouw’, een karakteristieke loods en een stoer appartementengebouw van baksteen en houten elementen. 

Mombarg levert de volgende prefab betonelementen:

 • Balkons
 • Bordessen
 • Galerijen
 • Kolommen
 • Dakplaten
 • Wanden
 • Trappen

Lees verder ›

Vakcollege Tilburg  - onderdeel van Stappegoor Campus

Vakcollege Tilburg

Eind 2016 is Binx Smartility gestart met de bouw van het Vakcollege Tilburg, ook wel Campus 013 genoemd. De nieuwbouw is fysiek gekoppeld aan het bestaande ROC gebouw. Het vakcollege is een beroepsgerichte VMBO school en zal ca. 900 leerlingen en ca. 85 personeelsleden huisvesten. Het gebouw bestaat uit theorie- en praktijkonderwijs en is ongeveer 10.000 m2 groot, verdeeld over 4 bouwlagen.


Lees verder ›

Van Raam Varsseveld 

Van Raam Varsseveld

In Varsseveld bouwt Klaassen het nieuwe bedrijfsgebouw voor Van Raam fietsenHet nieuwe gebouw, met een oppervlakte van ca. 13.000 m2 wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein Hofskamp II in Varsseveld.


De fabriek wordt zo ingericht dat de meest moderne productie- en montagetechnieken kunnen worden toegepast die afgestemd zijn op een zo efficiënt mogelijke interne logistiek.

Lees verder ›

Stokhorst Blok B (Amaryllis) in prefab 

Stokhorst Blok B (Amaryllis) in prefab

Na de bouw en oplevering van blok A en blok C Stokhorst te Enschede is in maart 2018 ook de bouw van blok B gestart. Ook dit appartementengebouw zal worden voorzien van winkels met daarboven 27 'luxe' appartementen. 

Amaryllis is een fantastisch gebouw waarbij de gehele begane grond zal worden ingenomen door verschillende winkels. Op de drie verdiepingen daarboven worden 
27 eigentijdse appartementen gerealiseerd die in woonoppervlak variëren van bijna 84 m2 tot 87 m2. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen royale buitenruimte. Alle appartementen hebben een of twee privé parkeerplaatsen in de stallingsgarage onder het complex. De bewoners van Amaryllis hebben bovendien exclusief de beschikking over een prachtige sfeervolle binnentuin!

Lees verder ›

Nieuwbouw ANWB Service Centrum Amsterdam 

Nieuwbouw ANWB Service Centrum Amsterdam

In Amsterdam bouwt Hercuton aan het nieuwe ANWB Service Centrum op Business Park Amsterdam Osdorp. Het betreft een ANWB wegenwachtstation, inclusief loft bedrijfsruimte. De totale oppervlakte van het gebouw is 1625m2 en het geheel is uitgevoerd in naturel beton.


Kenmerkend voor loft gebouwen zijn de grote ruimtes, de hoge plafonds en veel licht. Het is de kunst van het weglaten. Installaties zijn meestal gewoon zichtbaar en maken onderdeel uit van de architectuur. De krachtige, robuuste uitstraling van beton sprak de opdrachtgever dan ook erg aan.

Lees verder ›

Van der Valk Deventer 

Van der Valk Deventer

Met 140 kamers en 338 parkeerplaatsen en een zwembad op de negende verdieping, verrijst er een hotel van formaat langs de A1 bij Deventer. Zeker voor Deventer is dit een hotel van ongekende proporties, en Van der Valk schroeft hiermee het aantal overnachtingen in de stad in één klap fors op.

Van Dura Vermeer ontvingen wij onlangs opdracht tot leveren van alle prefab beton voor deze prachtige eyecatcher.

Lees verder ›

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven