Referenties

Kasteel Heesterburgh, 's-Hertogenbosch 

Kasteel Heesterburgh, 's-HertogenboschVlakbij de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, tussen de spraakmakende kastelen van Haverleij, bouwt Heijmans kasteel Heesterburgh.
Midden in het groen, veilig, rustgevend en toch op steenworp van de drukte van de stad.

Lees verder ›

IKC De Tol Leidschendam 

IKC De Tol Leidschendam

In opdracht van de gemeente Leidschendam wordt door SMT Bouw & Vastgoed een Integraal Kindcentrum gerealiseerd waar 14 groepen voor het basisonderwijs, een gymzaal een kinderdagverblijf en VSO/BSO hun nieuwe onderkomen gaan krijgen.

Lees verder ›

Nieuwbouw Aeres Hogelschool Almere 

Nieuwbouw Aeres Hogelschool Almere

Op het Floriade terrein in Almere krijgt de Aeres Hogeschool een prachtig nieuw gebouw. In de loop van 2020 start Aannemingsmaatschappij Hegeman met de bouw van het pand dat nu al de bijnaam ‘Groene Long’ draagt. Door het open ontwerp en de integratie van groen in en om het gebouw wordt het een gezonde en inspirerende leeromgeving. Het gebouw gaat tijdens de Floriade dienstdoen als ontvangstgebouw voor genodigden van de Floriade B.V. Hierna zal het gebouw in gebruik worden genomen door de Aeres Hogeschool.

Lees verder ›

CPO Amstelkwartier, Amsterdam 

CPO Amstelkwartier, Amsterdam

In Amsterdam gaat Mercuur Bouw aan de slag om deze Energie Neutrale Urban Villa met 6 appartementen te bouwen in het Amstelkwartier. Het ontwerp is van BuroDV

Lees verder ›

Lasonder Driehoek, Enschede 

In het binnenstedelijk gebied van Enschede ontwikkelt en bouwt Goossen te Pas 21 huurappartementen voor Stichting Jongeren Huisvesting Twente, 7 huurappartementen en 9 koopwoningen. De driehoeklocatie wordt optimaal benut door het ontwerp. De geveluitstraling benadrukt zowel individualiteit als samenhang tussen de verschillende bouwblokken.

Lees verder ›

Nieuwbouw Leonardo College Leiden 

Nieuwbouw Leonardo College Leiden

In Leiden bouwt Lithos het nieuwe Leonardo College. Het Leonardo College is een school in beweging. In alle opzichten. Vanuit de overtuiging dat leerlingen die graag bewegen, met plezier naar school gaan, komt de nieuwbouw tot stand. Want wie beweegt, heeft meer energie, een beter humeur en presteert beter.
Lithos plaatste deze 3D vogelvucht.

Lees verder ›

Zeeburgereiland blok22B 

Zeeburgereiland blok22B

Aan de centrale sportvelden van Zeeburgereiland in Amsterdam bouwt HSB Bouw in opdracht van de Alliantie Ontwikkeling Blok 22B, een woongebouw met huisartsenpraktijk in de plint. In een compact blok liggen 56 woningen met ontsluiting aan een binnenhof. De dubbelhoge entree aan het centrale sportveld geeft met brede trap toegang tot het binnenhof.

Lees verder ›

Zone college Doetinchem 

Zone college Doetinchem

In Doetinchem heeft Binx Smartility onlangs de nieuwbouw van het Zone College opgeleverd. Een nieuwbouwproject waarbij de bestaande locatie gefaseerd vervangen zal worden door deze school inclusief terreininrichting, bijgebouwen en gymzaal. De bijgebouwen bestaan uit een kas, kapschuur en een dierenverblijf.

Lees verder ›

LocHal Tilburg 

LocHal Tilburg

In opdracht van Gemeente Tilburg heeft Binx Smartility samen met hun co-makers deze oude locomotiefwerkplaats getransformeerd tot een publieke stadshal. De bestaande constructie en de nieuwe architectuur vormen samen het decor voor een vernieuwend bibliotheekconcept: een huiskamer voor de stad waar kennis wordt opgehaald en geproduceerd. Dit project heeft meerdere nominaties en prijzen ontvangen, waaronder zelfs de prestigieuze titel World Building of the Year

Lees verder ›

Erfgooiers College Huizen 

Erfgooiers College Huizen

In Huizen bouwt Lithos Bouw en Ontwikkeling een nieuw schoolgebouw voor de leerlingen en toekomstige leerlingen van het Erfgooiers College. Het ontwerp is van ZEEP architects and urban designers. Een transparant, energieneutraal schoolgebouw dat ook nog eens toekomstbestendig is.

Het schoolgebouw zal zowel ruimtelijk als technisch flexibel genoeg zijn om toekomstige vernieuwingen in het onderwijs binnenin het gebouw mogelijk te maken. Het gebouw wordt ca 6.600 m2 groot en vier lagen hoog. Hier kunnen ruim 1050 leerlingen worden gehuisvest.

Lees verder ›

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven