Referenties

Gerbrandystraat 20 Utrecht 

Gerbrandystraat 20 Utrecht

Op de plek van het voormalige belastingkantoor aan de Gerbrandystraat in Utrecht komt een nieuwe kleine woonwijk met 487 huurappartementen. TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep uit Enschede ontwikkelt dit project. De bouw van het project is een samenwerking tussen Koopmans en Bouwbedrijf Wessels Rijssen.

Lees verder ›

Varne Buiten Heiloo 

Varne Buiten Heiloo

Lokhorst en BPD ontwikkelen en realiseren 30 luxe appartementen verdeeld over twee gebouwen in een mooie groene omgeving.
De appartementen zijn voorzien van alle denkbare comfort en beschikken over zeer riante balkons.
Elk appartement heeft één of twee parkeerplaatsen tot zijn beschikking in de afgesloten parkeerkelder.
De architectuur kenmerkt zich door een elegante golvende en luxe uitstraling met oog voor detail.

Lees verder ›

Sigma terrein, Cruquius 2.2  

Sigma terrein, Cruquius 2.2

In Amsterdam op het terrein van de voormalige Sigma-fabriek ontwikkelen en realiseren Koopmans Bouwgroep en Amvest gezamelijk de transformatie van bedrijventerrein naar levendig woon- en werkgebied. Het ontwerp is van IAA Architecten.

Lees verder ›

Huis van Albrandswaard, Rhoon 

Huis van Albrandswaard, Rhoon

Bouwonderneming Stout gaat het Huis van Albrandswaard in Rhoon bouwen. De gemeente Albrandswaard bestaat uit de kernen Rhoon, Poortugaal en Portland. In dit huis krijgen onder meer het gemeentebestuur, het wijkteam, de stichting Welzijn Albrandswaard, het café van de sporthal en eventueel RTV Albrandswaard een nieuw onderkomen.

Lees verder ›

Loods 5 Duiven 

Loods 5 Duiven

Op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf in Duiven realiseert Aan de Stegge Twello een nieuwe vestiging voor woonwinkel Loods 5. De nieuwbouw bestaat uit een woonwinkel van twee verdiepingen van in totaal 19.500 m² met daaronder op maaiveld ruimte voor ca. 500 parkeerplaatsen. De woonwinkel is direct zichtbaar vanaf de snelweg A12. Het betreft de vijfde locatie voor woonwinkel Loods 5. Eind november 2019 staat de opening gepland, Aan de Stegge plaatste onlangs deze beelden van de bouwlocatie. 

Lees verder ›

Duineveld Fase 2 Noordwijk 

Duineveld Fase 2 Noordwijk

In Noordwijk bouwt Heijmans aan Duineveld Fase 2, dit omvat 23 hoogwaardige appartementen in de kleinschalige appartementengebouwen Zeehuys en Duinhuys. 
Het appartementencomplex ‘Zeehuys’ kenmerkt zich door een zeer strakke afwerking en een hoge kwaliteit. De appartementen zijn luxe uitgevoerd, hebben een fijne indeling en fijn uitzicht.
Neem bijvoorbeeld type H: Met een oppervlakte van 220 m2 en een buitenruimte van 19 m2 is dit een ideale plek om gezellig te borrelen of lekker een boek te lezen. 
"Duinhuys" bestaat ondermeer uit appartementstype E: Groots wonen in een luxe en fijn afgewerkte woning van 150 m2 voorzien van alle gemakken. Vanaf uw riante balkon kunt u genieten van het uitzicht. 
De appartementen hebben een allemaal ook nog een ruime berging en twee parkeerplaatsen.

Lees verder ›

Nieuwbouw Beele Aalten 

Nieuwbouw Beele Aalten

In Aalten realiseert Klomps Bouwbedrijf voor Beele Engineering B.V.  CAMPUS SEALING VALLEY, een hoogwaardig modern bedrijfspand met ontwikkelruimten voor de afdeling Resource en Development (R&D). De gezamenlijke gebruiksoppervlakte is circa 3350m2.

Lees verder ›

Koningsoord - Berkel Enschot 

Koningsoord - Berkel Enschot

In de tuinen van de voormalige abdij van Berkel Enschot, ten westen van het klooster, verrijst Koningsoord: het nieuwe dorpshart. Heijmans bouwt een compleet nieuw en ruimer winkelcentrum, dat in grote mate wordt gevuld door de ondernemers van het huidige winkelcentrum en ook ruimte biedt aan nieuwe ondernemers. Rondom en boven de winkels is volop ruimte voor wonen; er komen 2 appartementengebouwen met grote en kleine koop-appartementen.
Mombarg levert in opdracht van Heijmans de volgende prefab elementen:

 • Balkons
 • Bordessen
 • Trappen
 • Galerijen

Lees verder ›

Cruquius - Amsterdam, Oostelijk havengebied 

Cruquius - Amsterdam, Oostelijk havengebied

Cruquius is het laatste onontgonnen eiland in het Oostelijk havengebied van Amsterdam. Amvest, de grootste eigenaar in het Cruquiusgebied, herontwikkelt het verouderde bedrijventerrein tot een levendig multifunctioneel stedelijk gebied aan het water met veel groen.  

Binnenbocht

In de Binnenbocht realiseert TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep als bouwteampartner in opdracht van Amvest drie gebouwen: een licht, modern ‘terrassengebouw’, een karakteristieke loods en een stoer appartementengebouw van baksteen en houten elementen. 

Mombarg levert de volgende prefab betonelementen:

 • Balkons
 • Bordessen
 • Galerijen
 • Kolommen
 • Dakplaten
 • Wanden
 • Trappen

Lees verder ›

Vakcollege Tilburg  - onderdeel van Stappegoor Campus

Vakcollege Tilburg

Eind 2016 is Binx Smartility gestart met de bouw van het Vakcollege Tilburg, ook wel Campus 013 genoemd. De nieuwbouw is fysiek gekoppeld aan het bestaande ROC gebouw. Het vakcollege is een beroepsgerichte VMBO school en zal ca. 900 leerlingen en ca. 85 personeelsleden huisvesten. Het gebouw bestaat uit theorie- en praktijkonderwijs en is ongeveer 10.000 m2 groot, verdeeld over 4 bouwlagen.


Lees verder ›

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven