Referenties

The Framebuilding Amsterdam 

The Framebuilding Amsterdam

De nieuwe woontoren The Framebuilding Amsterdam komt op de plek van het kantoorpand aan de Hoogoorddreef 28 - 40.  Het zal bestaan uit ca 213 appartementen die in grootte variëren van circa 78 tot maar liefst 278 m² woonoppervlakte. In het nieuwe pand komen 2 winkelruimten aan het Bijlmerplein en bergingen van naastgelegen woningen. Het wordt gebouwd door Plegt Vos en zal bestaan uit 2-, 3-, 4- en 5-kamerappartementen en een aantal schitterende penthouses.

Lees verder ›

Trafo Windpark Afsluitdijk 

Trafo Windpark Afsluitdijk

Dit unieke project op een bijzondere locatie levert mooie plaatjes op. Het transformatorstation dat Hegeman Bouw en Infra in opdracht van Siemens en Windpark Fryslân, op de Afsluitdijk bouwt is dan ook alles behalve een gewoon station. Het gebouw is een uniek ontwerp waarvan de kinetische gevel bestaat uit bewegende aluminium plaatjes die de windenergie zichtbaar maken. Hierdoor ‘danst’ het gebouw in de wind en sluit het goed aan op de omgeving van de Afsluitdijk.

Lees verder ›

Kasteel Heesterburgh, 's-Hertogenbosch 

Kasteel Heesterburgh, 's-HertogenboschVlakbij de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, tussen de spraakmakende kastelen van Haverleij, bouwt Heijmans kasteel Heesterburgh.
Midden in het groen, veilig, rustgevend en toch op steenworp van de drukte van de stad.

Lees verder ›

IKC De Tol Leidschendam 

IKC De Tol Leidschendam

In opdracht van de gemeente Leidschendam wordt door SMT Bouw & Vastgoed een Integraal Kindcentrum gerealiseerd waar 14 groepen voor het basisonderwijs, een gymzaal een kinderdagverblijf en VSO/BSO hun nieuwe onderkomen gaan krijgen.

Lees verder ›

Nieuwbouw Aeres Hogelschool Almere 

Nieuwbouw Aeres Hogelschool Almere

Op het Floriade terrein in Almere krijgt de Aeres Hogeschool een prachtig nieuw gebouw. In de loop van 2020 start Aannemingsmaatschappij Hegeman met de bouw van het pand dat nu al de bijnaam ‘Groene Long’ draagt. Door het open ontwerp en de integratie van groen in en om het gebouw wordt het een gezonde en inspirerende leeromgeving. Het gebouw gaat tijdens de Floriade dienstdoen als ontvangstgebouw voor genodigden van de Floriade B.V. Hierna zal het gebouw in gebruik worden genomen door de Aeres Hogeschool.

Lees verder ›

CPO Amstelkwartier, Amsterdam 

CPO Amstelkwartier, Amsterdam

In Amsterdam gaat Mercuur Bouw aan de slag om deze Energie Neutrale Urban Villa met 6 appartementen te bouwen in het Amstelkwartier. Het ontwerp is van BuroDV

Lees verder ›

Lasonder Driehoek, Enschede 

Lasonder Driehoek, Enschede

In het binnenstedelijk gebied van Enschede ontwikkelt en bouwt Goossen te Pas 21 huurappartementen voor Stichting Jongeren Huisvesting Twente, 7 huurappartementen en 9 koopwoningen. De driehoeklocatie wordt optimaal benut door het ontwerp. De geveluitstraling benadrukt zowel individualiteit als samenhang tussen de verschillende bouwblokken.

Lees verder ›

Nieuwbouw Leonardo College Leiden 

Nieuwbouw Leonardo College Leiden

In Leiden bouwt Lithos het nieuwe Leonardo College. Het Leonardo College is een school in beweging. In alle opzichten. Vanuit de overtuiging dat leerlingen die graag bewegen, met plezier naar school gaan, komt de nieuwbouw tot stand. Want wie beweegt, heeft meer energie, een beter humeur en presteert beter.
Lithos plaatste deze 3D vogelvucht.

Lees verder ›

Zeeburgereiland blok22B 

Zeeburgereiland blok22B

Aan de centrale sportvelden van Zeeburgereiland in Amsterdam bouwt HSB Bouw in opdracht van de Alliantie Ontwikkeling Blok 22B, een woongebouw met huisartsenpraktijk in de plint. In een compact blok liggen 56 woningen met ontsluiting aan een binnenhof. De dubbelhoge entree aan het centrale sportveld geeft met brede trap toegang tot het binnenhof.

Lees verder ›

Zone college Doetinchem 

Zone college Doetinchem

In Doetinchem heeft Binx Smartility onlangs de nieuwbouw van het Zone College opgeleverd. Een nieuwbouwproject waarbij de bestaande locatie gefaseerd vervangen zal worden door deze school inclusief terreininrichting, bijgebouwen en gymzaal. De bijgebouwen bestaan uit een kas, kapschuur en een dierenverblijf.

Lees verder ›

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven