Referenties

Zone college Doetinchem 

Zone college Doetinchem

In Doetinchem heeft Binx Smartility onlangs de nieuwbouw van het Zone College opgeleverd. Een nieuwbouwproject waarbij de bestaande locatie gefaseerd vervangen zal worden door deze school inclusief terreininrichting, bijgebouwen en gymzaal. De bijgebouwen bestaan uit een kas, kapschuur en een dierenverblijf.

Lees verder ›

LocHal Tilburg 

LocHal Tilburg

In opdracht van Gemeente Tilburg heeft Binx Smartility samen met hun co-makers deze oude locomotiefwerkplaats getransformeerd tot een publieke stadshal. De bestaande constructie en de nieuwe architectuur vormen samen het decor voor een vernieuwend bibliotheekconcept: een huiskamer voor de stad waar kennis wordt opgehaald en geproduceerd. Dit project heeft meerdere nominaties en prijzen ontvangen, waaronder zelfs de prestigieuze titel World Building of the Year

Lees verder ›

Erfgooiers College Huizen 

Erfgooiers College Huizen

In Huizen bouwt Lithos Bouw en Ontwikkeling een nieuw schoolgebouw voor de leerlingen en toekomstige leerlingen van het Erfgooiers College. Het ontwerp is van ZEEP architects and urban designers. Een transparant, energieneutraal schoolgebouw dat ook nog eens toekomstbestendig is.

Het schoolgebouw zal zowel ruimtelijk als technisch flexibel genoeg zijn om toekomstige vernieuwingen in het onderwijs binnenin het gebouw mogelijk te maken. Het gebouw wordt ca 6.600 m2 groot en vier lagen hoog. Hier kunnen ruim 1050 leerlingen worden gehuisvest.

Lees verder ›

De Vijverhof Den Haag 

De Vijverhof Den Haag

In Den Haag is Ten Brinke Bouw in opdracht van Altera Vastgoed N.V. gestart met de bouw van De Vijverhof fase II, bestaande uit Entreegebouw (blok 2) en Poortgebouw (blok 3). Het geheel is onderdeel van het transformatieproject Vijverhof in de wijk Laakhaven-Hollands Spoor.

Lees verder ›

Gerbrandystraat 20 Utrecht 

Gerbrandystraat 20 Utrecht

Op de plek van het voormalige belastingkantoor aan de Gerbrandystraat in Utrecht komt een nieuwe kleine woonwijk met 487 huurappartementen. TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep uit Enschede ontwikkelt dit project. De bouw van het project is een samenwerking tussen Koopmans en Bouwbedrijf Wessels Rijssen.

Lees verder ›

Varne Buiten Heiloo 

Varne Buiten Heiloo

Lokhorst en BPD ontwikkelen en realiseren 30 luxe appartementen verdeeld over twee gebouwen in een mooie groene omgeving.
De appartementen zijn voorzien van alle denkbare comfort en beschikken over zeer riante balkons.
Elk appartement heeft één of twee parkeerplaatsen tot zijn beschikking in de afgesloten parkeerkelder.
De architectuur kenmerkt zich door een elegante golvende en luxe uitstraling met oog voor detail.

Lees verder ›

Sigma terrein, Cruquius 2.2  

Sigma terrein, Cruquius 2.2

In Amsterdam op het terrein van de voormalige Sigma-fabriek ontwikkelen en realiseren Koopmans Bouwgroep en Amvest gezamelijk de transformatie van bedrijventerrein naar levendig woon- en werkgebied. Het ontwerp is van IAA Architecten.

Lees verder ›

Huis van Albrandswaard, Rhoon 

Huis van Albrandswaard, Rhoon

Bouwonderneming Stout gaat het Huis van Albrandswaard in Rhoon bouwen. De gemeente Albrandswaard bestaat uit de kernen Rhoon, Poortugaal en Portland. In dit huis krijgen onder meer het gemeentebestuur, het wijkteam, de stichting Welzijn Albrandswaard, het café van de sporthal en eventueel RTV Albrandswaard een nieuw onderkomen.

Lees verder ›

Loods 5 Duiven 

Loods 5 Duiven

Op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf in Duiven realiseert Aan de Stegge Twello een nieuwe vestiging voor woonwinkel Loods 5. De nieuwbouw bestaat uit een woonwinkel van twee verdiepingen van in totaal 19.500 m² met daaronder op maaiveld ruimte voor ca. 500 parkeerplaatsen. De woonwinkel is direct zichtbaar vanaf de snelweg A12. Het betreft de vijfde locatie voor woonwinkel Loods 5. Eind november 2019 staat de opening gepland, Aan de Stegge plaatste onlangs deze beelden van de bouwlocatie. 

Lees verder ›

Duineveld Fase 2 Noordwijk 

Duineveld Fase 2 Noordwijk

In Noordwijk bouwt Heijmans aan Duineveld Fase 2, dit omvat 23 hoogwaardige appartementen in de kleinschalige appartementengebouwen Zeehuys en Duinhuys. 
Het appartementencomplex ‘Zeehuys’ kenmerkt zich door een zeer strakke afwerking en een hoge kwaliteit. De appartementen zijn luxe uitgevoerd, hebben een fijne indeling en fijn uitzicht.
Neem bijvoorbeeld type H: Met een oppervlakte van 220 m2 en een buitenruimte van 19 m2 is dit een ideale plek om gezellig te borrelen of lekker een boek te lezen. 
"Duinhuys" bestaat ondermeer uit appartementstype E: Groots wonen in een luxe en fijn afgewerkte woning van 150 m2 voorzien van alle gemakken. Vanaf uw riante balkon kunt u genieten van het uitzicht. 
De appartementen hebben een allemaal ook nog een ruime berging en twee parkeerplaatsen.

Lees verder ›

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven