Riga Ontwerpgebouw Imagewharf Amsterdam 

Riga Ontwerpgebouw Imagewharf Amsterdam Riga Ontwerpgebouw wordt gebouwd met Mombarg Betonelementen.
Aan de Rigakade in Amsterdam realiseert Hercuton Imagewharf, een creatieve campus waar ideeën en ambachten samenkomen in een urban community gebouwd op beleving en inspiratie. Imagewharf bestaat uit drie grote panden: het Ontwerpgebouw, het Werkgebouw en het Studiogebouw. Mombarg ontving onlangs opdracht van Hercuton tot levering van de prefab betonelementen voor dit gebouw. De oplevering staat gepland tussen november 2017 en april 2018

Het Ontwerpgebouw

Allard Architecture uit Amsterdam tekende voor dit pand dat bestaat uit 5 bouwlagen inclusief parkeerlaag. Het wordt volledig uitgevoerd in prefab beton volgens de karakteristieke loft architectuur. Kenmerkend hierbij zijn de grote ruimtes, hoge plafonds en een grote hoeveelheid lichtinval waarbij de installaties onderdeel uitmaken van de architectuur.

Imagewharf is een initiatief van een aantal creatieve bedrijven en Steengoed en omvat 17.500 m2 bouwvolume op bijna 1,5 hectare grond. Deze urban community is gebouwd op beleving en inspiratie. Ideeën, ambachten en diensten komen samen in deze stads-oase.
Flexibel in gebruik
De gebouwen zijn opgedeeld in diverse multifunctionele ruimtes in de vorm van werkplaatsen, ateliers en loft offices. De afmetingen variëren van offices van 90 m2 tot een gehele vloer van 1600 m2 en ambachts- en atelierruimtes van 100 tot 500 m2. Het bevat voldoende (overdekte) parkeergelegenheid voor auto en fiets. Huurders delen een clubhuis met food & beverage, expressie- en presentatieruimtes, glasvezel internet, e-cars en e-bikes, een stadspark en daktuinen. Binnen en buiten is er ruimte om te werken, presenteren, netwerken, ontspannen en sporten, individueel of samen met collega’s.

Foto's

‹ Terug

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven