De Vrije Kade fase 3 Buiksloterham-Amsterdam 

De Vrije Kade fase 3 Buiksloterham-Amsterdam In Amsterdam realiseert Thunnissen Bouw fase 3 van De Vrije Kade Buiksloterham. De Vrije Kade is een ontwikkeling aan de Distelweg Amsterdam op de Buiksloterham op nog geen 10 minuten fietsen van het CS, 5 minuten fietsen naar de pont en op 2 minuten fietsen van de nieuwe brug die het gebied verbindt met de NDSM werf. De Vrije Kade heeft een stedelijke en industieële opzet in een autovrije omgeving. Het plan bestaat uit huur-, koopappartementen, eengezinswoningen koop en commerciële ruimtes.

Eéngezinswoningen
De eengezinswoningen zijn koopwoningen waarvan één woning een aangrenzende kantoorruimte heeft. De woningen hebben diverse indelingsvarianten en uitbouwmogelijkheden.
Appartementen en Atelierwoningen
In de appartementenblokken zijn zowel koop- als sociale huurwoningen (voor woningcorporatie Eigen Haard). In één van de appartementenblokken is ook een commerciële ruimte gecreëerd. De Atelierwoningen hebben onder het appartement een bedrijfsruimte op de begane grond. Elke woning heeft tevens een berging op de begane grond van het appartementengebouw.

Voor Blok 1 (E3), 5 (E1) en 6 (F1) kreeg Mombarg opdracht tot leveren van: 
  • Galerijen
  • Kolommen
  • Wanden

Foto's

‹ Terug

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven