Vacature: (junior) Werkvoorbereider / Modelleur 32/40 uur 

Vacature: (junior) Werkvoorbereider / Modelleur 32/40 uur Wij zijn vooraanstaand producent van prefab betonnen elementen zoals casco’s, kolommen, balken, wanden, trappen, balkons en kelders. We maken vooral grotere gebouwen als appartementencomplexen, parkeergarages, distributiecentra, winkels, bibliotheken of een pandaverblijf.

Samen met je collega’s en projectleider werk je aan maatwerk specialistische betoncasco’s en betonelementen en werkt deze vanaf een basismodel van de architect/klant verder uit. Hierbij adviseer je de klant over de te maken keuzes in het engineering traject. Je ontwikkelt je stap voor stap tot een BIM expert en leert zeer goed om te gaan met Revit of Tekla.


Voor onze vestiging in Ulft zoeken wij een: (junior) Werkvoorbereider / modelleur (m/v)

Functie-eisen

Wij zien graag de volgende eigenschappen en ervaringen terug in onze nieuwe engineer.
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau richting bouwkunde.
  • Goede communicatieve vaardigheden voor het telefonische en e-mail contact met onze klanten, leveranciers en natuurlijk ook intern als gewaardeerde collega.
  • Kunnen modelleren in Tekla of Revit of hier affiniteit mee hebben en dit graag willen leren. Uiteraard kunnen wij hierin helpen middels cursussen, zodat je uiteindelijk in Revit of Tekla een expert wordt.
  • Vindt het leuk om deel te nemen aan uitjes met de personeelsvereniging en collega’s zoals o.a. het bezoeken van gerealiseerde werken en bijvoorbeeld flipperen of bowlen.
  • Woonachtig in de regio.
Functieomschrijving
  • Het geordend, zelfstandig en geautomatiseerd bijhouden van projectgegevens zoals documentbeheer, planningen, deadlines en inkopen.
  • Samen met de projectleider de regie voeren over diverse projecten tegelijk. Deze variëren van zeer kleine tot zeer grote projecten waar wel 150 vrachtwagens met prefab betonelementen in zitten.
  • Zelfstandig bij de klant advies geven over de detailleringen, planningen en technische (on)mogelijkheden.
De functie is fulltime (40 uur, 32 uur is bespreekbaar) met uitzicht op een vaste aanstelling. 

Wat wij jou te bieden hebben:

Wij bieden een net salaris, een laptop van de zaak, flexibele werktijden, een CAO met 37 vakantiedagen, waardering op het werk, een goed en stabiel bedrijfspensioen, wekelijks fruit op het werk, afwisselend en uitdagend werk, een jaarlijks bedrijfsuitje voor het bezoeken van een gerealiseerd project, een informele gezellige werksfeer, een kerstborrel, erwtensoep in de winter en een vakantiebbq. Dit alles binnen een collegiaal jong team dat graag mooie gebouwen realiseert vanuit de partnership met haar klanten en leveranciers. Een boeiende werkomgeving bij een moderne en groeiende organisatie.
Enthousiast geworden?
Reageer dan nu met je CV en motivatie en stuur deze naar Ellen Dusseldorp (e.dusseldorp@mombargbeton.nl). Voor vragen is zij ook te bereiken op telefoonnummer 0314-760 760. Reacties worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

‹ Terug

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven