Nieuws

Binck City Park - Den Haag 

Binck City Park - Den Haag

In Den Haag wordt flink gebouwd! Ondermeer door Vorm Bouw; zij zijn begonnen met de realisatie van 896 appartementen Binck City Park. Blok 1 omvat 313 appartementen en zal met zijn 75 meter het hoogste worden van dit project. Voor dit blok en blok 5 (de parkeergarage) samen maken wij in totaal zo’n 2070 elementen met ca. 2900m3 beton, waarvan een 1600m3 in 2 verschillende kleuren en een deel met een structuur. Voor ons (tot nu toe) het grootste project ooit. 

Lees verder ›

Onderstation IJburg Amsterdam 

Onderstation IJburg Amsterdam

K_Dekker bouwt een nieuw onderstation op het strandeiland in IJburg Amsterdam.
Dat nieuwe station staat op de kop van het Strandeiland, midden in de woonwijk en vol in het zicht. En dus heeft een architect zich op het ontwerp gestort. De gevel van het gebouw is voorzien van bijzondere metselverbanden en daarbovenop een bekleding met verticale en horizontale lamellen. Het is een echte blikvanger geworden!

Lees verder ›

Koelmalaan Alkmaar - 129 appartmenten  Liftkokerelementen, snel stapelen!

Koelmalaan Alkmaar - 129 appartmenten

Aan de Koelmalaan in Alkmaar is De Groot Vroomshoop gestart met de bouw van 2 grote woongebouwen met elk 5 verdiepingen. Deze gaan ruimte bieden aan 129 appartementen voor sociale en middenhuur. In beide gebouwen komen twee prefab liftschachten, elk betaande bestaande uit 5 gestapelde koker-elementen.

Lees verder ›

3 Prinsessen, Waterdonken Breda 

3 Prinsessen, Waterdonken Breda

Op een van de laatste locaties van de inmiddels bebouwde Waterdonken in Breda worden er door de Van Grunsven Groep 90 appartementen gerealiseerd, verdeeld over 3 gebouwen.

Lees verder ›

De Vrije Kade fase 3 Buiksloterham-Amsterdam 

De Vrije Kade fase 3 Buiksloterham-Amsterdam

In Amsterdam realiseert Thunnissen Bouw fase 3 van De Vrije Kade Buiksloterham. De Vrije Kade is een ontwikkeling aan de Distelweg Amsterdam op de Buiksloterham op nog geen 10 minuten fietsen van het CS, 5 minuten fietsen naar de pont en op 2 minuten fietsen van de nieuwe brug die het gebied verbindt met de NDSM werf. De Vrije Kade heeft een stedelijke en industieële opzet in een autovrije omgeving. Het plan bestaat uit huur-, koopappartementen, eengezinswoningen koop en commerciële ruimtes.

Lees verder ›

The Framebuilding Amsterdam 

The Framebuilding Amsterdam

De nieuwe woontoren The Framebuilding Amsterdam komt op de plek van het kantoorpand aan de Hoogoorddreef 28 - 40.  Het zal bestaan uit ca 213 appartementen die in grootte variëren van circa 78 tot maar liefst 278 m² woonoppervlakte. In het nieuwe pand komen 2 winkelruimten aan het Bijlmerplein en bergingen van naastgelegen woningen. Het wordt gebouwd door Plegt Vos en zal bestaan uit 2-, 3-, 4- en 5-kamerappartementen en een aantal schitterende penthouses.

Lees verder ›

Trafo Windpark Afsluitdijk 

Trafo Windpark Afsluitdijk

Dit unieke project op een bijzondere locatie levert mooie plaatjes op. Het transformatorstation dat Hegeman Bouw en Infra in opdracht van Siemens en Windpark Fryslân, op de Afsluitdijk bouwt is dan ook alles behalve een gewoon station. Het gebouw is een uniek ontwerp waarvan de kinetische gevel bestaat uit bewegende aluminium plaatjes die de windenergie zichtbaar maken. Hierdoor ‘danst’ het gebouw in de wind en sluit het goed aan op de omgeving van de Afsluitdijk.

Lees verder ›

Kasteel Heesterburgh, 's-Hertogenbosch 

Kasteel Heesterburgh, 's-HertogenboschVlakbij de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, tussen de spraakmakende kastelen van Haverleij, bouwt Heijmans kasteel Heesterburgh.
Midden in het groen, veilig, rustgevend en toch op steenworp van de drukte van de stad.

Lees verder ›

IKC De Tol Leidschendam 

IKC De Tol Leidschendam

In opdracht van de gemeente Leidschendam wordt door SMT Bouw & Vastgoed een Integraal Kindcentrum gerealiseerd waar 14 groepen voor het basisonderwijs, een gymzaal een kinderdagverblijf en VSO/BSO hun nieuwe onderkomen gaan krijgen.

Lees verder ›

Nieuwbouw Aeres Hogelschool Almere 

Nieuwbouw Aeres Hogelschool Almere

Op het Floriade terrein in Almere krijgt de Aeres Hogeschool een prachtig nieuw gebouw. In de loop van 2020 start Aannemingsmaatschappij Hegeman met de bouw van het pand dat nu al de bijnaam ‘Groene Long’ draagt. Door het open ontwerp en de integratie van groen in en om het gebouw wordt het een gezonde en inspirerende leeromgeving. Het gebouw gaat tijdens de Floriade dienstdoen als ontvangstgebouw voor genodigden van de Floriade B.V. Hierna zal het gebouw in gebruik worden genomen door de Aeres Hogeschool.

Lees verder ›

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven