Nieuws

Kasteel Heesterburgh, 's-Hertogenbosch 

Kasteel Heesterburgh, 's-HertogenboschVlakbij de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, tussen de spraakmakende kastelen van Haverleij, bouwt Heijmans kasteel Heesterburgh.
Midden in het groen, veilig, rustgevend en toch op steenworp van de drukte van de stad.

Lees verder ›

IKC De Tol Leidschendam 

IKC De Tol Leidschendam

In opdracht van de gemeente Leidschendam wordt door SMT Bouw & Vastgoed een Integraal Kindcentrum gerealiseerd waar 14 groepen voor het basisonderwijs, een gymzaal een kinderdagverblijf en VSO/BSO hun nieuwe onderkomen gaan krijgen.

Lees verder ›

Nieuwbouw Aeres Hogelschool Almere 

Nieuwbouw Aeres Hogelschool Almere

Op het Floriade terrein in Almere krijgt de Aeres Hogeschool een prachtig nieuw gebouw. In de loop van 2020 start Aannemingsmaatschappij Hegeman met de bouw van het pand dat nu al de bijnaam ‘Groene Long’ draagt. Door het open ontwerp en de integratie van groen in en om het gebouw wordt het een gezonde en inspirerende leeromgeving. Het gebouw gaat tijdens de Floriade dienstdoen als ontvangstgebouw voor genodigden van de Floriade B.V. Hierna zal het gebouw in gebruik worden genomen door de Aeres Hogeschool.

Lees verder ›

CPO Amstelkwartier, Amsterdam 

CPO Amstelkwartier, Amsterdam

In Amsterdam gaat Mercuur Bouw aan de slag om deze Energie Neutrale Urban Villa met 6 appartementen te bouwen in het Amstelkwartier. Het ontwerp is van BuroDV

Lees verder ›

Nieuwbouw Leonardo College Leiden 

Nieuwbouw Leonardo College Leiden

In Leiden bouwt Lithos het nieuwe Leonardo College. Het Leonardo College is een school in beweging. In alle opzichten. Vanuit de overtuiging dat leerlingen die graag bewegen, met plezier naar school gaan, komt de nieuwbouw tot stand. Want wie beweegt, heeft meer energie, een beter humeur en presteert beter.
Lithos plaatste deze 3D vogelvucht.

Lees verder ›

Zeeburgereiland blok22B 

Zeeburgereiland blok22B

Aan de centrale sportvelden van Zeeburgereiland in Amsterdam bouwt HSB Bouw in opdracht van de Alliantie Ontwikkeling Blok 22B, een woongebouw met huisartsenpraktijk in de plint. In een compact blok liggen 56 woningen met ontsluiting aan een binnenhof. De dubbelhoge entree aan het centrale sportveld geeft met brede trap toegang tot het binnenhof.

Lees verder ›

Kelder voor La Cocotte Hoogvliet 

Kelder voor La Cocotte Hoogvliet

Brasserie La Cocotte in Hoogvliet breidt uit! Aannemersbedrijf A. van Alphen bouwt voor hen De Kas naast het bestaande gebouw. Dit nieuwe gebouw komt bovenop een grote Mombarg kelder van 11 meter lang en 5 meter breed. Ze maakten zelf deze film van de aankomst op locatie, in het donker want een kelder van dit formaat moet voor 6.00uur van de weg af zijn om de overlast voor het overige verkeer te beperken. 


Erfgooiers College Huizen 

Erfgooiers College Huizen

In Huizen bouwt Lithos Bouw en Ontwikkeling een nieuw schoolgebouw voor de leerlingen en toekomstige leerlingen van het Erfgooiers College. Het ontwerp is van ZEEP architects and urban designers. Een transparant, energieneutraal schoolgebouw dat ook nog eens toekomstbestendig is.

Het schoolgebouw zal zowel ruimtelijk als technisch flexibel genoeg zijn om toekomstige vernieuwingen in het onderwijs binnenin het gebouw mogelijk te maken. Het gebouw wordt ca 6.600 m2 groot en vier lagen hoog. Hier kunnen ruim 1050 leerlingen worden gehuisvest.

Lees verder ›

De Vijverhof Den Haag 

De Vijverhof Den Haag

In Den Haag is Ten Brinke Bouw in opdracht van Altera Vastgoed N.V. gestart met de bouw van De Vijverhof fase II, bestaande uit Entreegebouw (blok 2) en Poortgebouw (blok 3). Het geheel is onderdeel van het transformatieproject Vijverhof in de wijk Laakhaven-Hollands Spoor.

Lees verder ›

Gerbrandystraat 20 Utrecht 

Gerbrandystraat 20 Utrecht

Op de plek van het voormalige belastingkantoor aan de Gerbrandystraat in Utrecht komt een nieuwe kleine woonwijk met 487 huurappartementen. TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep uit Enschede ontwikkelt dit project. De bouw van het project is een samenwerking tussen Koopmans en Bouwbedrijf Wessels Rijssen.

Lees verder ›

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven