Liftputten 

Productomschrijving

Prefab betonnen liftput voor plaatsing op zand, direct op heipalen, hangend onder de funderingsbalk en hangend onder de vloer. Mombarg liftputten kunnen op diverse manieren met de overige fundering gekoppeld worden. Alle liftputten worden inclusief teken- en berekenwerk aangeboden en geproduceerd in onze eigen fabriek.

Koppeling fundering

De prefab betonnen liftput kan zowel op zand als direct op heipalen geplaatst worden. In geval van plaatsen op heipalen is de manier van verwerken vergelijkbaar met prefab funderingsbalken.

Verder kunnen er koppelingen met de funderingsbalken worden gemaakt d.m.v. staafankers en koppelingen met de vloer door stekken. Liftputten die ter plaatse gestort zijn uitgetekend kunnen vrijwel altijd in prefab beton worden uitgevoerd. Een prefab liftput is snel geplaatst en heeft altijd een hoge kwaliteit en is gegarandeerd waterdicht. Door het grote gemak kiezen steeds meer aannemers voor de Mombarg prefab liftput.

Voordelen

Een prefab betonnen liftput is een zeer aantrekkelijk alternatief op de in het werk gestorte liftput. Dit komt met name door de hoge kwaliteit, de zeer korte plaatsingstijd en de gegarandeerde waterdichtheid. Zelfs in complexe situaties met zeer dikke wanden, grote krachten, aansluitingen op fundatiebalken en koppelingen met vloeren is een prefab liftput technisch vrijwel altijd mogelijk en zeer aantrekkelijk.

Liftschacht

Naast de liftput kan Mombarg ook de liftschacht leveren uit zowel prefab wanden als uit prefab kokerelementen. Voor meer informatie zie liftschachten.

Garantie

Op een liftput geven wij 10 jaar garantie op waterdichtheid.

Foto's

‹ Terug

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven