Over ons 

De geschiedenis

Mombarg Beton heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring met prefab beton en waterdichte betonconstructies zoals kelders en putten. Vanuit Mombarg Beton leveren we aan veel verschillende klanten prefab kelders en prefab betonnen bouwelementen. Doordat we werken met een team van ervaren vakmensen die al geruime tijd bij het bedrijf werken, zijn we zeer flexibel in mogelijkheden en levertijden. We staan garant voor een goed eindproduct en een concurrerende prijs.

De klanten

Wij leveren onze producten aan een breed scala aan klanten. Uiteraard leveren wij aan de grote en kleine aannemers, maar ook aan particulieren, de bouwmaterialenhandel en rechtstreeks aan de industrie.

Daarnaast werken wij ook direct voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, infra aannemers en energiebedrijven. Veelal zijn dit opdrachten waar we als bedrijf vanaf de initiatief fase bij betrokken zijn en samen met de klant de uitgangspunten bepalen, het ontwerp, de engineering en het opstellen van een (deel)bestek. Na het fabriceren transporteren we onze producten naar de bouw. In overleg met de klant kunnen we ook de montage verzorgen. Voorbeelden hiervan zijn grotere woningbouwprojecten, ondergrondse technische ruimten, explosiebestendige ruimten, waterbassins en ondergrondse pompstations.

De belofte

Veelal komen mensen met een idee of een wens bij ons terecht, dit zijn bijvoorbeeld particulieren, architecten of aannemers. Het is voor ons erg belangrijk om elke klant verder te helpen door het geven van duidelijke informatie en goed advies. Wij zijn geen aannemer en hebben deze ambitie ook niet, maar samen met u of met uw aannemer zoeken we oplossingsgericht naar de beste en meest economische manier voor uw vraagstuk.

De inspiratie

Als bedrijf zoeken we altijd naar nieuwe ontwikkelingen, nieuwe mogelijkheden en luisteren we graag naar onze klanten en leveranciers. Hoe meer iedereen verbaasd is en hoe harder iedereen roept dat het niet kan, hoe meer wij nadenken over mogelijkheden om het toch te kunnen. Door trots te zijn op de prestaties uit het verleden en de uitdagingen die de klanten ons aandragen zijn we vandaag de dag tot veel in staat. We maken grotere prefab kelders dan voor mogelijk werd gehouden, we onderkelderen sneller een woning dan gedacht en we plaatsen een prefab kelder op plekken waar anderen het niet aandurven. Dit soort prestaties maakt ons trots op het product en geeft ons inspiratie voor nieuwe uitdagingen.

Werken bij Mombarg

Vanaf je eerste werkdag als medewerker bij Mombarg Beton ben je onderdeel van een divers team dat samen werkt aan kwalitatief hoogstaande producten voor toonaangevende projecten.
Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne ambitieuze werkgever investeren wij dan ook in jouw kracht en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast investeren wij in slimmer en flexibeler werken. Doordat onze collega's goed samenwerken verbreden zij hun kennis en ervaring iedere dag, maar we vinden het ook belangrijk dat ze zich blijven ontwikkelen en verdiepen in hun eigen specialisme. 
Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen, lef te tonen en het verschil te maken in een wereld die voortdurend verandert. Onze collega Ellen Dusseldorp vertelt in deze video over de werkzaamheden bij Mombarg beton en geeft je een kijkje in onze keuken. Interesse gewekt? Kijk hier voor onze actuele vacatures.

Foto's

‹ Terug

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven