Referenties

Nieuwbouw Unilever Wageningen 

Nieuwbouw Unilever Wageningen

Op de campus van de universiteit Wageningen gaat Dura Vermeer het nieuwe "Global Foods Innovation Centre" bouwen voor Unilever. Het geheel beslaat 18.000m2 en herbergt in 4 bouwlagen een Pilot Plant, een Food & Customer Experience, kantoren en laboratoria. In de Pilot Plant, een mini-fabriek, vindt de proefproductie van nieuwe producten in beperkte volumes plaats. Deze Pilot Plant is verbonden met de Food & Customer Experience, waar in diverse testkeukens dagelijks ge-experimenteerd wordt met innovatieve ingrediënten en recepten voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Medewerkers, experts, studenten en consumenten kunnen hier of in de concept store kennismaken met deze innovaties en hun bevindingen delen. Onder het gehele pand is een parkeergarage gesitueerd die voor zowel de medewerkers van Unilever als voor de Universiteit van Wageningen toegankelijk is.

Lees verder ›

De Lamellen, 67 appartementen Purmerend 

De Lamellen, 67 appartementen Purmerend

In Purmerend gaat Aannemingsbedrijf Wit Wognum project de Lamellen realiseren. 
Het nieuwbouwplan bestaat uit circa 67 appartementen verdeeld over twee appartementencomplexen. Daarnaast komt er in één van de complexen een ruimte voor het jongerencentrum Columbuzz. De nieuwe bebouwing zal aansluiting vinden op de reeds bestaande jongerenwoningen van Intermaris.

Lees verder ›

Holland Park blok 5 

Holland Park blok 5

In Diemen gaat Sprangers Bouwbedrijf Holland Park blok 5 realiseren. Een prachtig nieuw stuk stad, met de gekromde grachten van de historische binnenstad als belangrijkste inspiratiebron. Blok 5 ligt op een prominente plek binnen het samenspel van grachten en kades. Het is zo centraal gelegen dat het voor bewoners het beste van twee werelden combineert: levendigheid en beslotenheid.

Lees verder ›

Kop Noordsche Bos - Romanov 

Kop Noordsche Bos - Romanov

Midden in het spraakmakende stadshart van Zaandam ontwikkelt HSB Bouw woongebouw Romanov. Een eyecatcher waarvan de architectuur geïnspireerd is op de Zaanse huisjes.

Lees verder ›

RSG Pantarijn Kesteren 

RSG Pantarijn Kesteren

Van Kuijpers Bouw Heteren ontvingen we onlangs de opdracht tot produceren en leveren van een mooie hoeveelheid prefab betonelementen voor de nieuwbouw van het nieuwe schoolgebouw voor RSG Pantarijn in Kesteren. Net voor de zomervakantie was de start van de bouw en de oplevering staat gepland voor de zomer van 2018.

Lees verder ›

Pandasia - Ouwehands Dierenpark Rhenen 

Pandasia - Ouwehands Dierenpark Rhenen

Pandasia is het bijzondere pandaverblijf van Ouwehands Dierenpark. Wessels Rijssen heeft de twee verblijfplaatsen voor de reuzenpanda`s gebouwd. Ook is er een winkel en een restaurant in het gebouw gemaakt.

Lees verder ›

Saronix/Lookwartier Doetinchem 

Saronix/Lookwartier Doetinchem

In december 2016 heeft Klaasen Bouw  samen met OpZoom architecten en SAB (adviseurs in ruimtelijke ontwikkeling) de selectieprocedure voor de Design & Build opdracht van 56 woningen in Doetinchem voor Sité Woondiensten gewonnen. De 56 huurwoningen worden gerealiseerd op de twee locaties Saronix en Lookwartier in Doetinchem.

Lees verder ›

Bergstaete, Bergschenhoek 

Bergstaete, Bergschenhoek

"Bergstaete" bestaat uit 5 luxe appartementen met parkeergelegenheid op eigen terrein. Het complex is beveiligd en afgesloten middels hekwerk. Alle appartementen beschikken over een royale woonkamer/keuken, ruime slaapkamers, 2 badkamers en een terras.

Lees verder ›

Appartementen Grote Wetering 

Appartementen Grote Wetering

In opdracht van IJsseldal Wonen bouwt Dijkhof Bouw in het plan Grote Wetering in Klarenbeek 12 huurappartementen. Het appartementencomplex met lift bestaat uit 3 woonlagen met elk 4 appartementen. De appartementen hebben een vloeroppervlak van circa 80 m². Ieder appartement heeft 2 slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een badkamer met douche.

Lees verder ›

Appartementen Bunschoterhof Ede 

Appartementen Bunschoterhof Ede

Tussen de Verlengde Amsterdamseweg en het Bunschoterpad in Ede bouwt KuiperArnhem in opdracht van Woonstede 55 nieuwe driekamerappartementen. Ze zijn tussen 81 en 102 m2 groot, liggen rond een ruime, centrale binnentuin en zijn van alle gemakken voorzien. De woningen zijn bestemd voor mensen met een lichte zorgvraag of voor mensen die in de nabije toekomst zorg nodig krijgen. Vilente levert die zorg, plus enkele aanvullende diensten. Bewoners en bezoekers kunnen parkeren in een half verdiepte parkeergarage.

Lees verder ›

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven