Vacature: (junior) 3D Tekenaar / Modelleur 

Vacature: (junior) 3D Tekenaar / Modelleur Wij zijn vooraanstaand producent van prefab betonnen elementen zoals casco’s, kolommen, balken, wanden, trappen, balkons en kelders. We maken vooral grotere gebouwen als appartementencomplexen, parkeergarages, distributiecentra, winkels, bibliotheken of een pandaverblijf.

Samen met je collega’s en projectleider werk je aan maatwerk specialistische betoncasco’s en betonelementen en werkt deze vanaf een basismodel van de architect/klant verder uit. Hierbij adviseer je de klant over de te maken keuzes in het engineering traject. Je ontwikkelt je stap voor stap tot een BIM expert en leert zeer goed om te gaan met Revit of Tekla.


Functie-eisen
Wij zien graag de volgende eigenschappen en ervaringen terug in onze nieuwe engineer.
  • Goede communicatieve vaardigheden voor het telefonische en e-mail contact met onze klanten, leveranciers en natuurlijk ook intern als gewaardeerde collega.
  • Kunnen modelleren in Tekla of Revit of hier affiniteit mee hebben en dit graag willen leren. Uiteraard kunnen wij hierin helpen middels cursussen, zodat je uiteindelijk in Revit of Tekla een expert wordt.
  • Vindt het leuk om deel te nemen aan uitjes met de personeelsvereniging en collega’s zoals o.a. het bezoeken van gerealiseerde werken en bijvoorbeeld flipperen of bowlen.
  • Woonachtig in de regio.
Functieomschrijving
  • Het geordend, zelfstandig en geautomatiseerd bijhouden van projectgegevens zoals documentbeheer, planningen, deadlines en inkopen.
  • Samen met de projectleider de regie voeren over diverse projecten tegelijk. Deze variëren van zeer kleine tot zeer grote projecten waar wel 150 vrachtwagens met prefab betonelementen in zitten.
  • Zelfstandig bij de klant advies geven over de detailleringen, planningen en technische (on)mogelijkheden.
  • De functie is fulltime (32 / 40 uur) met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Wij bieden een net salaris met laptop, flexibele werktijden en een CAO met 37 vakantiedagen. Dit alles binnen een collegiaal jong team dat graag mooie gebouwen realiseert vanuit de partnership met haar klanten en leveranciers.
Ben jij de kandidaat die we zoeken? Dan ontvangen we graag je CV per e-mail naar Frank van der Drift, fd@mombargbeton.nl
(reacties worden uiteraard vertrouwelijk behandeld)
‹ Terug

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven