Nieuws

Achterhoekse Talententuin 2017 

Achterhoekse Talententuin 2017

Op 24 november vindt de jaarlijkse Achterhoekse Talententuin weer plaats op het DRU Industriepark in Ulft.

Maak kennis met ons bij onze stand en we laten je graag zien wat wij er allemaal aan doen om elke dag een beetje beter te worden. 

Lees verder ›

ISO 14001 

ISO 14001

Mombarg Beton heeft het ISO 14001 certificaat behaald!

Dit certificaat toont aan dat het milieumanagementsysteem van Mombarg voldoet aan de eisen die zijn opgesteld door de International Organization for Standardization (ISO).Lees verder ›

Nieuwbouw Unilever Wageningen 

Nieuwbouw Unilever Wageningen

Op de campus van de universiteit Wageningen gaat Dura Vermeer het nieuwe "Global Foods Innovation Centre" bouwen voor Unilever. Het geheel beslaat 18.000m2 en herbergt in 4 bouwlagen een Pilot Plant, een Food & Customer Experience, kantoren en laboratoria. In de Pilot Plant, een mini-fabriek, vindt de proefproductie van nieuwe producten in beperkte volumes plaats. Deze Pilot Plant is verbonden met de Food & Customer Experience, waar in diverse testkeukens dagelijks ge-experimenteerd wordt met innovatieve ingrediënten en recepten voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Medewerkers, experts, studenten en consumenten kunnen hier of in de concept store kennismaken met deze innovaties en hun bevindingen delen. Onder het gehele pand is een parkeergarage gesitueerd die voor zowel de medewerkers van Unilever als voor de Universiteit van Wageningen toegankelijk is.

Lees verder ›

Nieuw DC voor Inditex 

Nieuw DC voor Inditex

Dit voorjaar werd bekend dat modegigant Inditex, bekend van o.a. Zara, Bershka en Pull and Bear, een nieuw distributiecentrum gaat bouwen in Lelystad. Afgelopen maand kregen wij opdracht tot leveren van een mooie hoeveelheid prefab beton hiervoor.

Lees verder ›

De Lamellen, 67 appartementen Purmerend 

De Lamellen, 67 appartementen Purmerend

In Purmerend gaat Aannemingsbedrijf Wit Wognum project de Lamellen realiseren. 
Het nieuwbouwplan bestaat uit circa 67 appartementen verdeeld over twee appartementencomplexen. Daarnaast komt er in één van de complexen een ruimte voor het jongerencentrum Columbuzz. De nieuwe bebouwing zal aansluiting vinden op de reeds bestaande jongerenwoningen van Intermaris.

Lees verder ›

Emmaschool in Rijnsburg 

Emmaschool in Rijnsburg

In Rijnsburg mag Bouwbedrijf R.A. van Leeuwen het nieuwe gebouw voor de Emmaschool gaan maken. Een paar weken geleden ontvingen wij van hen de opdracht tot levering van de prefab betonelementen hiervoor.


Holland Park blok 5 

Holland Park blok 5

In Diemen gaat Sprangers Bouwbedrijf Holland Park blok 5 realiseren. Een prachtig nieuw stuk stad, met de gekromde grachten van de historische binnenstad als belangrijkste inspiratiebron. Blok 5 ligt op een prominente plek binnen het samenspel van grachten en kades. Het is zo centraal gelegen dat het voor bewoners het beste van twee werelden combineert: levendigheid en beslotenheid.

Lees verder ›

Kop Noordsche Bos - Romanov 

Kop Noordsche Bos - Romanov

Midden in het spraakmakende stadshart van Zaandam ontwikkelt HSB Bouw woongebouw Romanov. Een eyecatcher waarvan de architectuur geïnspireerd is op de Zaanse huisjes.

Lees verder ›

Wij gaan met vakantie! 

Wij gaan met vakantie!

Ook wij doen aan vakantiespreiding, daarom zijn we alleen van 6 tot en met 11 augustus helemaal gesloten.


Van 24 juli tot en met 4 augustus en van 14 tot en met 18 augustus werken we met beperkte bezetting en kan het daarom iets langer duren dan u gewend bent voordat we de telefoon kunnen beantwoorden.

Wij wensen iedereen een prettige vakantie!


RSG Pantarijn Kesteren 

RSG Pantarijn Kesteren

Van Kuijpers Bouw Heteren ontvingen we onlangs de opdracht tot produceren en leveren van een mooie hoeveelheid prefab betonelementen voor de nieuwbouw van het nieuwe schoolgebouw voor RSG Pantarijn in Kesteren. Net voor de zomervakantie was de start van de bouw en de oplevering staat gepland voor de zomer van 2018.

Lees verder ›

Inschrijven nieuwsbrief

E-mailadres:

Nieuwsbrief voor:

Inschrijven